Statie ITP Zalau - Speed Service

statie itp zalauSpeed Service Zalau reprezinta o echipa de profesionisti care incerca sa va ofere servicii auto de calitate. La statie ITP Zalau este autorizata R.A.R sa realizeze inspectii tehnice periodice pentru toate tipurile de autovehicule.

Inainte de a face o programare ITP Zalau un service autorizat RAR pentru efectuarea ITP-ului, trebuie sa tineti cont sa detineti documentele necesare. Asadar, trebuie sa aveti la dumneavoastra certificatul de inmatriculare, o asigurare RCA valabila, cartea de identitate a autovehiculului si mai ales, buletinul dumneavoastra. Daca vorbim de un autoturism aflat in leasing sau unul inregistrat pe firma, atunci se poate prezenta si o copie a cartii de identitate a masinii cu stampila in original. 

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor si din acest motiv, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

Valabilitatea inspectiei tehnice periodice este de 2 ani pentru masinile personale sau comerciale si de 6 luni pentru cele folosite in taximetrie si scoli auto. In cazul in care circulati fara aceasta inspectie, sau ea a expirat si sunteti gasiti de catre politia rutiera cu aceasta neregula, riscati o amenda cuprinsa intre 315 si 700 RON, asa cum zice codul rutier: extras – “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat se pedepseste cu amenda intre 315 si 700 lei.” , iar asta nu e tot – riscati sa va fie retinut si certificatul de inmatriculare. In aceasta situatie, va anuntam ca inspectia tehnica periodica nu poate fi efectuata decat in unitatiile proprii RAR ale Politiei Rutiere. Asadar, paza buna trece piaza rea.

itp zalau

Daca sunteti in Zalau si constatati ca va expira in curand ITP-ul, puteti veni la noi, indiferent din ce oras sunteti, deoarece suntem certificati de catre RAR pentru aceasta operatiune. Asadar, va asteptam cu mare drag si profesionalism, indiferent de situatia intampinata si mai ales va garantam calitatea serviciilor noastre si bune preturi.

Cand trebuie sa ma prezint la Speed Service pentru ITP?

Daca valabilitatea ITP-ului anterior este la limita, atunci va invitam in orice zi la sediul nostru pentru a realiza Inspectia Tehnica Periodica a masinii dvs.

Am nevoie de programare?

Nu este nevoie de programare deoarece relizam inspectii tehnice oricand, la dorinta clientului.

Efectuam ITP pentru:

  • Mopede si motociclete 
  • Autoturisme
  • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, camioane

 pret itp zalau

Localizare Speed Service
Galerie Foto Statie ITP Zalau