Statie ITP Viseu De Sus - Ran Impex S.R.L.

itp viseuO echipa de profesionisti va asteapta in fiecare moment pentru o inspectie tehnica periodica rapida la statia Ran Impex, din Viseu de Sus, judetul Maramures. Timpul dumneavoastra conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu promptitudine si profesionalism, punand clientii pe primul loc.

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul Ran Impex este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dvs. in bune conditii si cu buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

ORAR

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 12:00
Duminica: Inchis

Inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare complexa ce presupune activitati de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, etc.
In cazul in care automobilul dvs. este respins la verificarea tehnica, aveti dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi statie ITP fara programare.

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor si din acest motiv, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

Itp auto viseu de sus

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

  • CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
  • Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei.

itp viseu

Efectuam ITP pentru:

  • Mopede si motociclete 
  • Autoturisme (benzina,motorina)
  • Autoturisme GPL 

In cadrul statiei noastre ITP din Viseu de Sus,  ITP-ul este efectuat de specialisti tehnicieni si ingineri foarte bine instruiti, certificati si autorizati de catre R.A.R.

Localizare Ran Impex S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Viseu De Sus