Statie ITP Vicovu De Sus - ITP Bolo

Statia noastra de ITP Vicovu de Sus, este sustinuta de o echipa de profesionisti dedicati. Ne mandrim cu servicii rapide si eficiente, avand mereu clientul nostru drept prioritate absoluta.

La ITP Bolo, ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de inspectie tehnica periodica la standarde de calitate, garantandu-le astfel satisfactia deplina. 

Statia ITP Bolo, avand acreditare RAR, se asigura ca verificarea tehnica periodica obligatorie a vehiculelor se desfasoara in conditii optime. La linia ITP din Vicovu de Sus, acceptam autovehicule din categoriile II, III, precum si cele cu sisteme GPL si GNC, inclusiv vehicule hibride si electrice.

Suntem aici pentru a va servi in urmatorul program:

Luni - Vineri: intre orele 08:00 si 20:00

Cu data expirarii ITP-ului apropiindu-se cu pasi repezi, echipa noastra va asteapta cu bratele deschise la Statie ITP Vicovu de Sus. Cu o programare prealabila, va putem asigura o inspectie tehnica fara timp de asteptare. Nu lasati valabilitatea ITP-ului sa expire! Veniti la noi pentru o inspectie profesionala si rapida, pentru a va asigura ca vehiculul dumneavoastra este in conformitate cu standardele legale. Asteptam cu nerabdare sa va servim!

Suntem aici pentru a face procesul de programare cat mai usor si mai flexibil pentru clientii nostri. Oferim programari rapide si flexibile, adaptate programului dumneavoastra. In plus, avem tarife competitive pentru serviciile noastre, astfel incat sa puteti obtine un pret excelent pentru inspectia tehnica a masinii dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pentru a face o programare sau pentru a obtine mai multe informatii despre tarifele noastre competitive!

Cu o echipa dedicata de profesionisti, suntem aici sa va oferim ajutorul necesar cu profesionalism si promptitudine. Efectuam pregatirile pentru inspectie si verificari ITP Suceava pentru o gama variata de vehicule, inclusiv autoturisme, tractoare, motociclete si atv-uri. Indiferent de tipul de vehicul pe care il aveti, ne asiguram ca este pregatit pentru inspectie, respectand cu strictete toate cerintele legale. Lasati-ne sa va oferim servicii de calitate pentru a va asigura ca vehiculul dumneavoastra este in stare optima!

Servicii Statie ITP Vicovu de Sus:

  • Identificarea autovehiculului: includem verificarea seriilor caroseriei si a motorului pentru a asigura corectitudinea informatiilor.
  • Verificarea sistemului de directie, a anvelopelor si a emisiilor de gaze poluante: efectuam inspectii detaliate pentru a verifica starea acestor componente si pentru a ne asigura ca sunt in conformitate cu standardele de siguranta si de mediu.
  • Evaluarea starii motorului: efectuam o analiza detaliata a motorului pentru a identifica orice probleme sau defectiuni potentiale si pentru a va oferi o imagine clara a starii generale a vehiculului dumneavoastra.
  • Fotografierea autovehiculului: pentru a documenta starea autovehiculului si pentru a va oferi informatii suplimentare despre eventualele defectiuni sau probleme.
  • Eliberarea documentelor autovehiculului: va asiguram ca toate documentele necesare pentru autovehiculul dumneavoastra sunt completate si eliberate conform legislatiei in vigoare.

Pentru a putea efectua inspectia tehnica periodica a vehiculului dumneavoastra, sunt necesare urmatoarele acte:

  • Certificatul de inmatriculare al vehiculului (talonul) - in original.
  • Cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.) securizata de Registrul Auto Roman - in original.
  • Cartea de identitate a persoanei care prezinta vehiculul pentru inspectie - in original.

itp vicovu de sus

Localizare ITP Bolo
Galerie Foto Statie ITP Vicovu De Sus