Verificari Tahografe Suceava - LEAL A.E.G. SRL

tahografe buzauSocietatea noastra, S.C. LEAL A.E.G.  furnieaza o gama variata de produse precum tahografe in Suceava, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Conform legislatiei in vigoare, toate autovehiculele destinate transportului de marfuri cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si vehiculele pentru transport de persoane cu mai mult de 9 locuri, trebuiesc echipate cu tahograf digital.

Verificarea tahografelor Suceava precum si a diverselor operatiuni de diagnosticare sau verificare se efectueaza cu ajutorul echipamentelor performante, de ultima generatie. Tahograful este un dispozitiv ce este folosit pentru a monitoriza activitatea conducatorilor auto de pe vehicule pentru care legislatia prevede obligativitatea echiparii cu asemenea dispozitive. Tahograful inregistreaza informatii despre numarul de km parcursi, viteza autovehiculului pe parcusul unei anumite perioade de timp si timpi de stationare.

Oferim o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii. Totodata, LEAL A.E.G. Romania distribuie produse precum; SIEMENS VDO Automotive si a produselor WEBASTO.

VDO este lider pe piata internationala a echipamentelor auto. In calitate de principal furnizor al renumitelor companii in domeniul auto, VDO realizeaza o gama larga de produse fiabile si accesibile, calitatea germana fiind respectata si confirmata si in acest caz.

In cazul in care doriti detalii suplimentare despre serviciile noastre sau pentru obtinerea unei oferte personalizate, ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon afisate in stanga paginii.

Partenerii nostri sunt: Tachonan Service, VDO, Webasto

Asiguram montaj tahografe autorizat de Regia Autonoma “Registrul Auto Roman” in conformitate cu prevederile Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 3.821/85. Tahografele montate pe autovehicule trebuiesc verificate periodic, o data la 2 ani. Puteti verifica atunci cand se implinesc 2 ani de la montaj tahograful in service-ul nostru. Dupa montaj firma noastra va aplica o placa de montare in apropierea tahografului care sa ateste montajul si care sa reprezinte o dovada de montaj autorizat.

Compania noastra - Tahografe Suceava -  reprezinta un partener autorizat a concernului VDO, fiind certificata de catre aceasta organizatie.

Leal AEG ofera urmatoarele produse marca VDO:

  • Tahografe si tahografe digitale Suceava
  • Limitatoare de viteza
  • Sisteme de masurare a consumului de combustibil
  • Sistem de masurare a greutatii pe axe
  • Diagrame tahograf si role tahograf digital
  • Echipamente si accesorii pentru autovehicule
  • Dispozitive de evaluare diagrame
  • Dispozitive de evaluare diagrame
  • Accesorii si piese de schimb
Localizare LEAL A.E.G. SRL
Galerie Foto Verificari Tahografe Suceava