Verificari Tahografe Drobeta Turnu Severin - AUTO COMPLET DROBETA S.R.L.

tahografe drobeta-turnu severinAUTO COMPLET DROBETA S.R.L. are ca obiect de activitate, montarea, verificarea periodica a tahografelor si limitatoarelor de viteza in Drobeta-Turnu Severin. Societatea este autorizata de catre Registrul Auto Roman. Comercializam tahografe si limitatoare de viteza, montaj / calibrare tahografe digitale si analogice, montaj / calibrare limitatoare de viteza, descarcari date tahograf digital, cartela sofer, montaj / calibrare statii radio emisie receptie pentru autovehicule.

Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor. Tahografele sunt de trei tipuri: analogice, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seria de sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul de inmatriculare.

Datorita personalului nostru specializat si cu experienta in domeniu, operatiunile de verificare si montare a tahografelor digitale si analogice sunt realizate timp scurt si la nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman. De asemenea, punem la dispozitia clientilor o statie ITP dedicata, conforma standardelor, sub licenta Registrului Auto Roman. Dupa efectuarea inspectiei veti primi o diagnoza completa a autovehiculului.

Orice autovehicul inregistrat dupa intrarea in vigoare a Regulamentelor Europene sunt obligate prin lege sa detina un tahograf digital instalat. Versiunea digitala a tahografului garanteaza un nivel mai ridicat de acuratete a datelor inregistrate de dispozitiv, avand capacitatea de a inregistra o multitudine de date.

Ne-am facut renumiti prin seriozitatea de care am dat dovada permanent incercand sa satisfacem toate nevoile colaboratorilor nostri.

ORAR

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 14:00
Duminica: Inchis

 

Va prezentam cateva motive pentru care noi suntem solutia optima: seriozitate, consultanta specializata, preturi pentru toate buzunarele.

Seriozitatea, calitatea serviciilor si promptitudinea care ne caracterizeaza este certificata de numeroasele verificari tahografe efectuate in anii de activitate si ne mandrim cu faptul ca nici un client de-al nostru nu a primit amenzi care sa ne fie imputabile.

De asemenea, prin statia de inspectie tehnica ne asiguram ca autovehiculele ce sunt inspectate la noi indeplinesc toate normele de poluare si siguranta rutiera, iar proprietarii lor sunt instiintati din timp asupra necesitatii efectuarii ITP-ului.

Servicii oferite de Auto Complet Drobeta:

Service tahografe:

  • Verificare aparat tahograf
  • Montaj Tahograf
  • Reparatii tahograf
  • Descarcare tahograf
  • Schimbat cablu tahograf
  • Vanzare Role tahograf
  • Vanzare Diagrame tahograf

Comercializare tahografe Drobeta-Turnu Severin

Comercializam tahografe digitale de ultima generatie la preturi accesibile.

Montare tahografe Drobeta-Turnu Severin

Suntem autorizati pentru a desfasura servicii de montaj tahografe realizat de personal experimentat.

Reparatii tahografe Drobeta-Turnu Severin

Aveti probleme cu tahograful? Trebuie sa ii faceti inspectia? Trebuie descarcat sau reparat? Veniti cu incredere ia AUTO COMPLET DROBETA S.R.L si veti avea parte de ajutorul echipei noastre de experti! Reparam majoritatea tipurilor de tahografe digitale in service-ul nostru autorizat.

Verificam tahografe Drobeta-Turnu Severin

Suntem autorizati pentru verificarea tahografelor conform legii Europene.

Localizare AUTO COMPLET DROBETA S.R.L.
Galerie Foto Verificari Tahografe Drobeta Turnu Severin