Verificari Tahografe Domnesti - Tahografe Domnesti

Tahografe Domnesti este o societate cu capital privat , infiintata in anul 2008 oferind servicii de montare si verificare tahografe si limitatoare de viteza in Domnesti, judetul Ilfov. Asiguram service complet si dedicat pentru majoritatea modelelor de tahografe din comert.

Ne-am facut renumiti prin seriozitatea de care am dat dovada permanent incercand sa satisfacem toate nevoile colaboratorilor nostri. Suntem situati in zona C a Bucurestiului unde camioanele de mare tonaj nu au restrictie de greutate.

Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor. Tahografele sunt de trei tipuri: analoage, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale.

Tahografele trebuiesc verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se poate face numai de agentii economici autorizati si monitorizati de RAR. Cu o experienta vasta, de peste 15 ani in Romania, SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL , pune la dispozitie servicii de calitate la un preturi reduse. Detinem autorizarea pentru verificare tahografe conform legii europene si cea din Romania, astfel ne poti alege fara griji pe noi!

Verificam si reparam tahografe in service autorizat si suntem parteneri officiali: Tachonan service si FAURO Smart.

Puteti verifica atunci cand se implinesc 2 ani de la montaj tahograful in service-ul nostru. Dupa montaj firma noastra va aplica o placa de montare in apropierea tahografului care sa ateste montajul si care sa reprezinte o dovada de montaj autorizat.

Datorita personalului nostru specializat si cu experienta in domeniu, operatiunile de verificare si montare a tahografelor digitale si analogice sunt realizate intr-un timp scurt si la nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Servicii oferite de compania noastra:

Service tahografe:

  • Verificare aparat tahograf
  • Montaj Tahograf
  • ReparaČ›ii tahograf
  • Descarcare tahograf
  • Schimbat cablu tahograf
  • Vanzare Role tahograf
  • Vanzare Diagrame tahograf

Comercializare tahografe Domnesti

Comercializam tahografe digitale de ultima generatie la preturi accesibile.

Montare tahografe Domnesti

Suntem autorizati pentru a desfasura servicii de montaj tahografe realizat de personal experimentat.

Reparatii tahografe Domnesti

Reparam majoritatea tipurilor de tahografe digitale in service-ul nostru autorizat.

Verificam tahografe Domnesti

Suntem autorizati pentru verificarea tahografelor conform legii Europene.

Galerie Foto Verificari Tahografe Domnesti
    Nici o galerie disponibila.