Verificari Tahografe Brasov - ITP AUTO EXPRES SRL

ITP AUTO EXPRES din Brasov este o companie de prestigiu specializata in furnizarea serviciilor profesionale de verificare a tahografului, avand expertiza in toate tipurile de tahografe existente, inclusiv cele digitale, analogice si inteligente, pana in anul 2023.

Ne mandrim sa oferim clientilor nostri verificari rapide si eficiente pentru tahografele vehiculelor comerciale. Intelegem importanta capitala a functionarii corecte si conforme a acestor dispozitive in cadrul activitatilor de transport, de aceea echipa noastra de specialisti in domeniu este pregatita sa va asigure ca acestea se afla in perfecta stare de functionare si se conformeaza deplin cu regulamentele Uniunii Europene.

Societatea este autorizata de catre Registrul Auto Roman.

Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor. Tahografele sunt de trei tipuri: analogice, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seria de sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul de inmatriculare.

ORAR

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Oferta noastra acopera nu doar verificari riguroase, ci si solutii complete pentru nevoile dumneavoastra. Daca este necesar, suntem perfect dotati pentru a efectua reparatii sau inlocuiri profesionale ale tahografului, astfel incat sa va asiguram ca activitatea de transport a companiei dumneavoastra se desfasoara in deplina siguranta si conformitate cu legislatia aplicabila.

In ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, ne implicam in atingerea standardelor profesionale din industrie. Echipa noastra de tehnicieni experimentati si bine instruiti foloseste echipamente moderne si tehnologii avansate pentru a asigura precizie si eficienta in fiecare operatiune desfasurata in cadrul statiei noastre ITP din Brasov.

Pentru noi, increderea pe care o acordati in a ne lasa sa ne ocupam de verificarea si intretinerea tahografului dumneavoastra este o responsabilitate majora. De aceea, ne angajam sa va oferim servicii de calitate, prompte si de o profesionalitate exemplara.

Contactati-ne pentru a programa o verificare sau pentru orice intrebari suplimentare.

Echipa noastra prietenoasa si bine pregatita va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta si suport in toate aspectele legate de verificarea si intretinerea tahografului vehiculului dumneavoastra comercial. Cu ITP AUTO EXPRES SRL - Verificari Tahografe Brasov, puteti avea incredere ca activitatea dumneavoastra de transport va fi intotdeauna in ordine si in deplina concordanta cu normele legislative in vigoare.

De asemenea, prin statia de inspectie tehnica ne asiguram ca autovehiculele ce sunt inspectate la noi indeplinesc toate normele de poluare si siguranta rutiera, iar proprietarii lor sunt instiintati din timp asupra necesitatii efectuarii ITP-ului.

Servicii oferite de ITP Auto Expres:

Service tahografe:

  • Verificare aparat tahograf
  • Montaj Tahograf
  • Reparatii tahograf
  • Descarcare tahograf
  • Schimbat cablu tahograf
  • Vanzare Role tahograf
  • Vanzare Diagrame tahograf
Localizare ITP AUTO EXPRES SRL
Galerie Foto Verificari Tahografe Brasov