Verificari Tahografe Arad - Daramec - Tahografe Arad

Daramec S.R.L. pune la dispozitie servicii de montaj, verificare, reparatiile tahografelor analogice, digitale si inteligente, precum si descarcarea cardurilor tahograf in Arad. Compania noastra are obiective, standarde si un mediu de lucru aliniate nivelului european.

In transporturile rutiere, un tahograf este un dispozitiv care inregistreaza viteza autovehicululului, permitand verificarea respectarii, de catre conducatorul auto, a timpului de odihna si de lucru si a restrictiilor de viteza. Asiguram service complet si dedicat pentru majoritatea modelelor de tahografe din comert.

Verificarea tahografelor si executarea diverselor operatiuni de diagnosticare sau verificare se efectueaza doar cu echipamente de ultima generatie.

Pentru a mentine calitatea serviciilor oferite de noi, personalul bine instruit respecta standarde si procese industriale si beneficiaza de imbunatatiri periodice, pentru a fi la curent cu progresele tehnologice.

Servicii de montaj si verificare tahografe Daramec - Tahografe Arad

  • Eliberare dovada de verificare pentru orice tip de tahograf, valabila 2 ani;
  • Verificare tahografe digitale si tahografe smart;
  • Montaj tahografe digitale si tahografe smart;
  • Calibrare tahografe digitale si tahografe smart;
  • Comercializare tahografe digitale si tahografe smart;

TachoReader Combo

Dispozitivul TachoReader Combo permite sa descarcati datele direct de la un tahograf sau de la un card de sofer, fara a conecta alte dispozitive. Aparatul va face posibila stocarea datelor in memoria sa interna, pana cand datele sunt transferate catre un alt sistem (computer, stick memorie).

TachoReader Mobile

TachoReader Mobile este un dispozitiv de descarcare ce suporta toate tipurile de tahografe digitale. Datele raman in memoria aparatului pana cand acestea sunt transmise prin intermediul interfetei USB in alte medii de stocare. In timpul descarcarii TachoReader Mobile este alimentat cu energie de la tahograf (nu necesita sursa de energie suplimentara). TachoReader Mobile este un dispozitiv mic, usor de utilizat.

TachoReader(r) (cititor card sofer)

Datorita cititorului pentru cardurile soferilor TachoReader(r) putem citi datele salvate pe orice card de sofer si le putem descarca direct in calculator unde vor putea fi analizate si arhivate. Lucreaza cu programul TachoScan(r). Citirea in totalitate a datelor de pe un card dureaza cca 20 de secunde. Nu include soft.

Serviciile oferite de S.C. Daramec S.R.L. sunt complete:

  • Service auto multimarca;
  • ITP;
  • Tahografe;

Montaj Tahograf Arad

Asiguram montaj tahografe autorizat de Regia Autonoma “Registrul Auto Roman” in conformitate cu prevederile Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 3.821/85. Tahografele montate pe autovehicule trebuiesc verificate periodic, o data la 2 ani. Puteti verifica atunci cand se implinesc 2 ani de la montaj tahograful in service-ul nostru. Dupa montaj firma noastra va aplica o placa de montare in apropierea tahografului care sa ateste montajul si care sa reprezinte o dovada de montaj autorizat.

Reparatii tahografe Arad

Reparam majoritatea tipurilor de tahografe digitale in service-ul nostru autorizat.

Verificam tahografe Arad

Suntem autorizati pentru a efectua verificarea tahografelor conform legii Europene.

Localizare Daramec - Tahografe Arad
Galerie Foto Verificari Tahografe Arad