Statie ITP Tulcea - ITP Tulcea

ITP Auto TulceaO echipa de profesionisti va asteapta in fiecare moment pentru o inspectie tehnica periodica rapida la statia noastra ITP din Tulcea, S.C. SARD PREST S.R.L.. Timpul dumneavoastra conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu promptitudine si profesionalism, punand clientii pe primul loc.

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul S.C. SARD PREST S.R.L. este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dvs. in bune conditii si cu buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

Inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare complexa ce presupune activitati de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, etc.
In cazul in care automobilul dvs. este respins la verificarea tehnica, aveti dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi statie ITP fara programare.

Garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea si rezultatul final al lucrarilor urmarind in permanenta obtinerea celor mai mici costuri cu bune rezultate pentru fiecare proiect in parte.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Orice autoturism cu masa maxima de pana la 3,5 tone care are pana la maxim 8+1 locuri si care detine carte de identitate emisa de R.A.R. si este inscris in circulatie cu numere de Romania poate efectua I.T.P.-ul la statia noastra.

statie ITP Tulcea

A avea verificare itp valabila, este unul dintre importante lucruri atunci cand detii un vehicul si vrei ca acesta sa-ti ofere siguranta deplina atunci cand circuli pe drumurile publice.

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

  • CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
  • Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei

inspectie tehnica periodica Tulcea

Suntem aici pentru a va efectua inspectia tehnica la masina dumneavoastra!

Galerie Foto Statie ITP Tulcea