Statie ITP Topraisar - BM GARAGE - ITP TOPRAISAR

Daca data de expirare a ITP-ului tau se apropie si esti in cautarea unei oferte care sa iti ofere rapiditate, punctualitate si profesionalism, atunci ai ajuns in locul potrivit! Noi avem oferte pe care nu le poti refuza!

Suntem o companie specializata in servicii ITP de calitate in Topraisar. Ne concentram cu atentie asupra satisfacerii cerintelor clientilor nostri, asigurandu-ne ca acestia sunt intotdeauna multumiti de serviciile profesionale furnizate de echipa noastra tanara si experimentata.

Unul dintre motivele principale pentru care alegerea statiei noastre ITP din Topraisar este ideala, consta in echipa noastra formata din tineri ingineri profesionisti. In plus, raportul excelent dintre calitate si pret reprezinta un alt factor important care recomanda serviciile noastre.

Efectuam ITP pentru categoria B - 3,5 tone - turisme si atv-uri 

Stam cu mandrie in fruntea statiilor ITP din judetul Constanta, datorita eforturilor noastre continue in dezvoltarea companiei, investitiilor semnificative facute pe parcursul timpului si implementarii solutiilor viabile pentru a satisface nevoile clientilor nostri, contribuind astfel la succesul afacerilor lor.

La statia noastra ITP din Topraisar, va asiguram ca inspectia tehnica periodica este efectuata in conditii excelente.

Efectuam lucrarile de inspectie tehnica periodica (ITP) cu ajutorul specialistilor nostri in domeniu, folosind standuri ultramoderne care permit realizarea tuturor operatiilor conform prevederilor legislative. Toate aceste verificari sunt realizate sub supravegherea si autorizarea Registrului Auto Roman.

Suntem aici pentru a va servi in urmatorul program:

Luni - Vineri: intre orele 08:30 si 17:30

Pentru a programa o inspectie tehnica periodica in Topraisar, poti contacta direct unitatea noastra ITP prin telefon sau prin e-mail folosind detaliile de contact afisate in partea stanga a paginii. Suntem la dispozitia ta pentru a facilita acest proces.

Este esential sa fie cunoscut faptul ca, in conformitate cu prevederile legale, detinatorii de autovehicule sunt obligati sa mentina aceste vehicule in conditii de siguranta, respectand regulile tehnice stabilite. Acest lucru contribuie la asigurarea sigurantei pe drumuri si protejarea atat a soferilor, cat si a altor participanti la trafic.

Intelegem ca timpul tau este valoros, iar inspectia tehnica periodica (ITP) este o obligatie legala. Lipsa ITP-ului poate atrage sanctiuni precum retinerea certificatului de inmatriculare, iar reluarea inspectiei se poate face doar la Registrul Auto Roman (R.A.R), insotita de puncte de penalizare, amenzi si, in unele cazuri, chiar retinerea placutelor de inmatriculare. De aceea, suntem aici pentru a efectua ITP-ul la timp, cu punctualitate, constienti de importanta timpului tau.

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) este o procedura esentiala de verificare a starii tehnice a autovehiculului. Aceasta are ca scop atestarea capacitatii autovehiculului de a circula in conditii de siguranta pe drumurile publice.

Evaluarea efectuata in cadrul statiei ITP Topraisar poate fi rezumata intr-un mod simplu: verifica daca autovehiculul tau indeplineste cerintele minime pentru siguranta rutiera si standardele privind emisiile de poluare. Este o procedura importanta pentru a asigura ca vehiculul tau este in stare buna de functionare si nu reprezinta un pericol pentru siguranta pe drumurile publice sau pentru mediul inconjurator.

Daca se constata defectiuni in timpul inspectiei tehnice periodice (ITP), acestea pot fi corectate in atelierul nostru, iar apoi autovehiculul poate fi reinspectat pentru a primi ITP-ul. Acest proces ofera un beneficiu semnificativ clientilor nostri, deoarece economisesc timp si au incredere in calitatea lucrarilor efectuate.

verificare itp, statie itp, inspectie tehnica periodica Topraisar


Iata cateva motive solide pentru a alege statia noastra ITP Topraisar:

 • Program flexibil, pentru a se potrivi nevoilor tale.
 • Raport corect intre calitate si pret, pentru a-ti oferi valoare reala.
 • Profesionalism si servicii de calitate asigurate de echipa noastra.
 • Rapiditate in efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru a-ti economisi timpul.
 • Ne straduim sa reducem timpul de asteptare la minimum, pentru o experienta mai eficienta.

Pentru a efectua Inspectia Tehnica Periodica (ITP), vei avea nevoie de urmatoarele documente:

 • Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) sau o copie autentificata a acesteia pentru autovehiculele achizitionate in leasing, cu mentiunea "conform cu originalul" si stampilata de proprietar.
 • Certificatul de inmatriculare (TALON) al autovehiculului.
 • Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA).
 • Certificatul de agreere, doar in cazul autoturismelor destinate serviciilor de taxi si/sau scoala de soferi.
 • Cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta autovehiculul la ITP.
Localizare BM GARAGE - ITP TOPRAISAR
Galerie Foto Statie ITP Topraisar