Statie ITP Timisoara - ITP Timisoara

ITP Timisoarareprezinta o societate comerciala care se situeaza în elita transportorilor in judetul Timis si imprejurimi, lucru datorat atat investitiilor facute de-a lungul timpului in dezvoltarea proprie a societatii, cat si a solutiilor implementate pentru a indeplini cerintele clientilor si nu in ultimul rand pentru a ajuta afacerile acestora.

Cu trecerea timpului  putem spune ca societatea ITP Timisoarase remarca prin traditie, saisprezece ani in care a ajuns sa fie recspectata si recunoscuta printre clienti pentru serviciile sale de calitate.

Societatea noastra va ofera numeroase servicii, printre care si cele de inspectie tehnica periodica. S.C. ITP TimisoaraS.R.L.va pune la dispozitie servicii ITP prin standurile noastre specializate si autorizate de Registrul Auto Roman pentru toate tipurile autovehicule. 

Inspecţia Tehnică Periodică se poate reliza în urma unei programări care se poate realiza direct la unitatea noastra ITP, telefonic sau prin e-mail.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

 

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

ITP-ul este autorizat de R.A.R. pentru a efectua Inspecţia Tehnică Periodică la următoarele tipuri de vehicule:

 • Autoturisme de toate tipurile.
 • Microbuz, autorulotă, automobile utilitare, mixte, specializate, speciale cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t
 • Autovehicul cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t
 • Tractor rutier
 • Remorcă şi rulotă fără sistem de frânare
 • Remorcă, semiremorcă si rulotă cu sistem de frânare având masa maximă autorizată până la 3,5 t inclusiv
 • Remorcă, semiremorcă şi rulotă cu sistem de frânare având masa maximă autorizată peste la 3,5 t

 

Documente necesare:

 • 1. Cartea de identitate a autovehiculului. (In cazul in care autovehiculul este in LEASING sau inreg. pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu STAMPILA IN ORIGINAL.)
 • 2. Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
 • 3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
 • 4. Act de identitate al persoanei care prezinta autovehicolul.

Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa a autovehiculului, care dureza aproximativ 30 de minute in cadrul statiei noastre ITP din Timisoara, la bune preturi.

 

Galerie Foto Statie ITP Timisoara