Statie ITP Slobozia - S.C. Promotor Test S.R.L.

itp auto sloboziaStatia noastra ITP din Slobozia, S.C. Promotor Test S.R.L. este autorizata de Registrul Auto Roman si ofera inspectii tehnice periodice pentru autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.5t.

Llinia de inspectie tehnica periodica (ITP), se vrea a fi un plus de valoare in vederea castigarii increderii clientilor nostrii, iar lucrarile de tip ITP sunt realizate de catre specialisti in domeniu, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman. 

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti statia noastra ITP:

  • rapiditate in executia serviciilor
  • raport corect calitate - pret
  • gama de produse si servicii variata 
  • profesionalism, servicii de calitate, consultanta specializata.

inspectie tehnica periodica

In vederea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice sunt neceare urmatoarele acte:

  • cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in leasing
  • certificatul de inmatriculare (TALON)
  • asigurarea obligatorie (RCA)
  • certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
  • cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP

statie itp slobozia

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor si din acest motiv, conform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

Localizare S.C. Promotor Test S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Slobozia