Statie ITP Reghin - Auto Body Clinic

itp reghinSocietatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru autovehicule clasa II sub 3,5 tone.

Auto Body Clinic, statie ITP Reghin, judetul Mures sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inspectie tehnica periodica, caracterizate prin profesionalism si rapiditate. Punem intotdeauna clientii pe primul loc, realizand ITP-ul prompt si ieftin.

Vehiculele rutiere inmatriculate pot fi mentinute in circulatie numai daca se face dovada incadrarii acestora in cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si in categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute in reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

Suntem disponibili cu servicii profesionale de efectuare ITP in Reghin de Luni pana Vineri intre orele 08:00 - 17:00.

Auto Body Clinic - ITP Reghin. are in dotare echipamente noi si performante, precum si personal de specialitate care va ofera servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile efectuate aici sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman. 

In vederea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice sunt neceare urmatoarele acte:

  • cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in leasing;
  • certificatul de inmatriculare (TALON)
  • asigurarea obligatorie (RCA)
  • certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
  • cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP

Itp auto reghin

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti Auto Body Clinic:

  • rapiditate in executia serviciilor
  • bune preturi din oras
  • gama de produse si servicii variata 
  • profesionalism, servicii de calitate, consultanta specializata.

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.

Statia de ITP din Reghin este un partener de incredere pentru proprietarii de autovehicule, oferind servicii esentiale de inspectie tehnica periodica. Echipa noastra de profesionisti calificati utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru a evalua in detaliu vehiculele si a verifica daca acestea corespund standardelor de siguranta si emisii in vigoare. O vizita la statia de ITP din Reghin reprezinta o masura importanta pentru a asigura ca autovehiculul dumneavoastra este intr-o stare corespunzatoare pentru a circula in siguranta pe drumurile publice.

Localizare Auto Body Clinic
Galerie Foto Statie ITP Reghin