Statie ITP Ploiesti - S.C. Test Autocover S.R.L.

In cadrul unitatii noastre, fiecare client in parte beneficiaza de servicii ITP rapide, ieftine, de o inalta calitate. In afara inspectiei tehnice periodice, firma noastra va ofera servicii de vulcanizare si service auto la inalte standarde. Unitatea noastra este autorizata R.A.R pentru a efectua toate aceste servicii.

Fiecare sofer trebuie sa stie autovehiculul sa trebuie pastrat in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la traficul rutier. 

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei noastre din Ploiesti, judetul Prahova, este realizata cu echipamente de ultima generatie.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al echipei noastre, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate, dar si a celei de service auto si vulcanizare.

Va asteptam la statia noastra ITP din Ploiesti pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

Pentru ca masina dvs. sa fie acceptata de unitatea unde se doreste efectuarea itp, este obligatoriu ca persoana ce se prezinta cu autovehiculul la itp sa aiba asupra sa urmatoarele documente:

 1. Certificatul de inmatriculare al autovehiculului in original ;
 2. Buletinul de identitate al persoanei care se prezinta cu autovehiculul :
 3. Cartea de identitate a autovehiculului in original :
 4. Asigurarea de raspundere civila a autovehiculului in cauza, in termenul de valabilitate ala acesteia. ( RCA ):
 5. Buletinul de verificare a tahografului, in cazul in care masina dispune de un asemenea dispozitiv.

Efectuam ITP pentru:

 • Mopede si motociclete 
 • Autoturisme
 • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, camioane 

Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:   

 • Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
 • Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
 • Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invatarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
 • Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani

Statia noastra ITP din Ploiesti sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de ITP rapide, la bune preturi. Programul statia noastre va este prezentat mai jos.

STATIE ITP (Camioane , Autoturisme , Motociclete)  Autorizata RAR
Program de lucru:  Luni-Vineri:   8.00-18.30
                                 Sambata:      8.00-13.00
Telefon: 0725.330.717

Localizare S.C. Test Autocover S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Ploiesti