Statie ITP Oravita - S.C. AUTOTRANS ROIBAN S.R.L

statie ITP OravitaStatia noastra ITP din Oravita va ofera servicii prompte, de o inalta calitate. Fiecare sofer trebuie sa fie constient de faptul ca de buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificarea generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea. 

Realizam ITP pentru:

-Categoria I (motociclete)

-Categoria II (Vehicule cu masa sub 3.5 tone)Limitari: Distanta minima intre fetele interioare ale anvelopelor dmin=0,96 m
Observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

- Categoria III (Vehicule cu masa peste 3.5 tone)Limitari: Distanta minima intre fetele interioare ale anvelopelor dmin=0,96 m
Observatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcurs

- Vehicule cu tractiune 4x4 permanenta

- Autovehicule la care se foloseste accelerometrul

Verificarea ITP in cadrul statiei noastre din Oravita este efectuata de ingineri bine instruiti si calificati la centrele autorizate RAR.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

Echipa noastra va vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari la toate tipurile de autovehicule si semiremorci.

itp ORavita

In vederea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice sunt neceare urmatoarele acte:

  • cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in leasing;
  • certificatul de inmatriculare (TALON)
  • asigurarea obligatorie (RCA)
  • certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
  • cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP

ITP Oravita

Vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

Tinta noastra este focalizata doar pe satisfactia clientilor nostri, in vederea unor colaborari de lunga durata. Toate serviciile si produsele oferite de S.C. AUTOTRANS ROIBAN S.R.L sunt supuse unui riguros control al calitatii.

inspectie tehnica periodica

Localizare S.C. AUTOTRANS ROIBAN S.R.L
Galerie Foto Statie ITP Oravita