Statie ITP Iasi - Auto Sidelson

statie ITP IasiAuto Sidelson, cu sediul in Iasi, pe Calea Chisinaului, Km. 1 ( in incinta Trimec S.A. ) va pune la dispozitie servicii ITP prin standurile noastre specializate si autorizate de Registrul Auto Roman pentru toate tipurile autovehicule.

Inspectia Tehnica Periodica se poate realiza in urma unei programari care se poate realiza direct la unitatea noastra ITP, telefonic sau prin e-mail.
Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti Auto Sidelson:

  • rapiditate in executia serviciilor
  • bune preturi din oras
  • gama de produse si servicii variata ( statie ITP, vulcanizare, magazin piese auto, service auto ) 
  • profesionalism, servicii de calitate, consultanta specializata

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

inspectie tehnica periodica

Documente necesare:

  • Cartea de identitate a autovehiculului. (In cazul in care autovehiculul este in LEASING sau inreg. pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu STAMPILA IN ORIGINAL.)
  • Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
  • Act de identitate al persoanei care prezinta autovehicolul.

Inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare complexa ce presupune activitati de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, etc.
In cazul in care automobilul dvs. este respins la verificarea tehnica, aveti dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi statie ITP fara programare.

statie ITP Iasi

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor si din acest motiv, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

Va asteptam la statia noastra ITP din Iasi pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

ITP Iasi

Localizare Auto Sidelson
Galerie Foto Statie ITP Iasi