Statie ITP Horezu - S.C. OBADĂ TRANS S.R.L.

OBADĂ TRANS SRL - ITP Auto

SC OBADĂ TRANS SRL va oferă servicii de inspecție tehnică periodică la înalte standarde, desfășurându-și activitatea în oraşul Horezu, pe Str. Gen. Magheru, Nr.9, Judeţul Vâlcea.

În afara verificării ITP, S.C. OBADĂ TRANS S.R.L.  stă la dispoziția dumneavoastră oferindu-va service multibrand.  

Staţia noastra ITP este autorizată de Registrul Auto Român (R.A.R) şi lucrează În Sistemul de Management al Calităţii, fiind certificată din 2009 de către TUV AUSTRIA ROMÂNIA.

Ținta noastră este focalizată doar pe satisfacția clienților noștri, în vederea unor colaborări de lungă durată. Toate serviciile și produsele oferite de S.C. OBADĂ TRANS S.R.L. sunt supuse unui riguros control al calității. 

Asigurăm verificarea tehnică periodică obligatorie a maşinii dumneavostră în bune condiţii pentru toate tipurile de autovehicule.

Inspecția Tehnică Periodică se poate reliza în urmă unei programări care se poate realiză direct la unitatea noastră ITP, telefonic sau prin e-mail.

Este foarte important să știm că posesorul oricărui autovehicul este obligat prin lege să-l păstreze în condiții de siguranță, prin reglementări de ordin tehnic.

statie ITP Horezu

În cazul în care autovehiculul este respins la verificare, aveţi dreptul ca în 30 de zile după efectuarea reparaţiilor necesare, să vă prezentaţi la o reverificare a sistemelor reparate la aceeaşi staţie ITP fără programare.

În eventualitatea constatării unor defecțiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate de către departamentul de service , urmând că după aceea să se reinspecteze autovehiculul și să se acorde ITP-ul , câștigul clientului fiind economia de timp și garanția lucrărilor efectuate. 

Documentele necesare pentru efectuarea ITP sunt:

  • CIV (cartea de identitate a vehiculului). În cazul în care autovehiculul este în leasing se admite copia cărţii de identitate cu ştampilă "conform cu originalul".
  • Certificatul de înmatriculare al autovehicului (talonul).
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabilă în data inspecţiei.

Echipa de inspecţie tehnică poate asigura verificarea tehnică pentru turisme, camioane, semiremorci, autocare, microbuze, tractoare rutiere. Preţurile exprimate în RON cu TVA sunt cuprinse între 70 şi 200 RON, în funcţie de categoria autovehiculului.

inspectie tehnica periodica Horezu

Localizare S.C. OBADĂ TRANS S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Horezu