Statie ITP Floresti - Quattro ITP Floresti

Statia noastra ITP din Floresti - Quattro ITP va ofera servicii prompte, de calitate. Fiecare sofer trebuie sa fie constient de faptul ca de buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificarea generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

Situata la intrarea in Floresti din directia Cluj-Napoca, Statia de Inspectare Tehnica Periodica Quattro ITP este un centru dedicat serviciilor de verificare tehnica a vehiculelor. Echipata cu tehnologie de varf, aceasta statie isi propune sa ofere clientilor o experienta rapida si eficienta in procesul de ITP, reducand semnificativ timpul de asteptare.

Verificarea ITP in cadrul statiei noastre din Floresti este efectuata de ingineri bine instruiti si calificati la centrele autorizate RAR.

Cand optati pentru serviciile noastre ITP, puteti fi sigur ca masina dumneavoastra va fi supusa unei verificari profesioniste de catre specialisti cu experienta, iar toate aspectele legate de siguranta vor fi evaluate cu atentie. De asemenea, avand autorizatia RAR, va putem asigura ca vehiculul dumneavoastra respecta in totalitate toate normele de siguranta in vigoare.

PROGRAMARE ONLINE

Luni - Vineri:
08.00 - 20.00

Sambata:
08.00 - 14.00

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

Echipa noastra va vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari pentru: Autoturisme, Autoutilitare, 4x4, GPL, Taxi / Transport Alternativ.

Documente necesare efectuarii ITP sunt:

  •      certificat de inmatriculare al autovehiculului - original;
  •      cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - securizata de R.A.R.
  •      R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto).

Actiuni intreprinse, rezultatul politicii de calitate, sunt:

  • Specializarea personalului tehnic.
  • Armonizarea si alinierea la legislatia Uniunii Europene.
  • Verificari metrologice in conformitate cu metodele de verificare specifice producatorului de tahografe.
  • Organizarea si dotarea corespunzatoare.
  • Delegarea autoritatii, fixarea responsabilitatilor pentru aplicarea sistemului calitatii.

itp CLUJ

Localizare Quattro ITP Floresti
Galerie Foto Statie ITP Floresti