Statie ITP Faurei - Prompt Test Valrom S.R.L.

Fa o vizita la S.C. Prompt Test Valrom S.R.L. si beneficiezi de preturi excelente si servicii profesionale de ITP in Faurei. La statia noastra ITP, punem intotdeauna clientii pe primul loc.

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei noastre din Faurei este realizata cu echipamente de ultima generatie. Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate. Promptitudinea, profesionalismul si preturile mici sunt caracteristicile noastre.

Societatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru toate tipurile de autovehicule.

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: 08:00 - 14:00

Contact:

0729.315.446 - George

0720.311.787 - Cosmin

0762.857.451 - Elena

Linia de inspectie tehnica periodica ITP Faurei dispune de un personal cu experienta vasta in domeniul auto care asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii in bune conditii, urmand etapele:

 • identificarea masinii;
 • verificarea aspectului masinii (interior si exterior);
 • testarea franelor;
 • verificarea instalatiei electrice a autoturismului;
 • verificarea sistemului de iluminat;
 • controlul sistemului de directie, a rotilor si a jantelor si inregistrarea nivelului de emisii poluante;
 • fotografierea autoturismului;
 • eliberare documente.

Verificarea / Inspectia tehnica periodica se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate de ultima generatie in timp ce poti astepta autoturismul in conditii excelente.

IMPORTANT!

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora in functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia. Prima data la care trebuie efectuata inspectia tehnica este data primei inmatriculari, urmatoarea trebuind a fi realizata inainte de data de exprirare a celei precedente.

Actele necesare pentru a realiza o inspectie tehnica sunt urmatoarele:

1. Certificat de inmatriculare al autovehiculului

2. Cartea de identitate a autovehiculului in original

3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului 

4. Actul de identitate a persoanei care se prezinta cu autoturismul la inspectia ITP

Efectuam ITP pentru:

 • Autoturisme (non-euro)
 • Autoturisme (benzina,motorina)
 • Autoturisme GPL 
 • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, autoutilitare
 • Efectuam ITP-ul si pentru taxi, la doar 65 de lei, un mic pret din tara.

Toata lumea trebuie sa stie ca posesorul oricarui autovehicul trebuie sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Va asteptam la statia noastra ITP din Faurei pentru a veni in sprijinul vostru in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

Localizare Prompt Test Valrom S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Faurei