Statie ITP Faget - ITP Faget

ITP Faget sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inspectie tehnica periodica, caracterizate prin promptitudine si profesionalism. Timpul dumneavoastra este important pentru noi !

Societatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru toate tipurile de autovehicule 

In cadrul statiei noastre din Faget, ITP-ul este efectuat de specialisti, ingineri foarte bine instruiti si calificati la centrele autorizate RAR.

Toata lumea trebuie sa stie ca posesorul oricarui autovehicul trebuie sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Efectuam ITP pentru:

  • Autoturisme (non-euro)
  • Autoturisme (benzina,motorina)
  • Autoturisme GPL 
  • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, autoutilitare

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei noastre din Faget este realizata cu echipamente de ultima generatie.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

Documente necesare efectuarii ITP :

  • certificat de inmatriculare al autovehiculului (certificat de inregistrare) - original;
  • cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - securizata de R.A.R.carte de identitate (CI)

 

Va asteptam la statia noastra ITP din Faget pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

 

 

Galerie Foto Statie ITP Faget