Statie ITP Drobeta Turnu Severin - Carmer Auto Trans

Statie ITP Drobeta Turnu SeverinO echipa de profesionisti te astepta in fiecare moment pentru o inspectie tehnica periodica rapida la statia ITP Carmer Auto Trans din Drobeta-Turnu Severin. Timpul tau conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu promptitudine si profesionalism, la mici preturi din oras.

Inspectia tehnica periodica (ITP) reprezinta o operatiune obligatorie pentru aprecierea starii tehnice precum si a existentei dotarilor obligatorii a unui autovehicol, din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere si protectiei mediului, iar noi o realizam ieftin si rapid in cadrul unitatii noastre ITP.

Realizam ITP pentru toate tipurile de vehicule,avand in spate o echipa de profesionisti. Suntem intotdeauna prompti, punand clientul intotdeauna pe primul loc.

Statia noastra de inspectie tehnica periodica dispune de un modern stand de franare iar lucrarile ITP se executa sub licenta R.A.R.

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea. 

ITP Auto Mehedinti

Pentru operatiunea de inspectie tehnica periodica, sunt necesare urmatoarele acte:

  • Cartea de identitate a autovehiculului (la autovehiculele in leasing sau inregistrate pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu stampila in original)
  • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului
  • Buletin sau CI utilizator
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei

Valabilitatea inspectiei tehnice periodice este de 2 ani pentru masinile personale si de 6 luni pentru cele din taximetrie si scoli auto. In cazul in care circulati fara aceasta inspectie, sau ea a expirat si sunteti gasiti de catre politia rutiera cu aceasta neregula, riscati o amenda cuprinsa intre 315 si 700 RON, asa cum zice codul rutier: extras – “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat se pedepseste cu amenda intre 315 si 700 lei.” , iar asta nu e tot – riscati sa va fie retinut si certificatul de inmatriculare.

inspectie tehnica periodica

Efectuam ITP pentru:

  • Mopede si motociclete 
  • Autoturisme (benzina,motorina)
  • Autoturisme GPL 
  • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, autoutilitare

Carmer Auto Trans ofera servicii inspectia tehnica periodica profesionala in Drobeta-Turnu Severin, fiind situata intr-o zona foarte accesibila, avand un program flexibil in concordanta cu nevoile clientului.

Statie ITP Carmer Auto Trans

Localizare Carmer Auto Trans
Galerie Foto Statie ITP Drobeta Turnu Severin