Statie ITP Dej - ITP DEJ

Statia noastra ITP din Dej va ofera servicii prompte, de o inalta calitate. Fiecare sofer trebuie sa fie constient de faptul ca de buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificarea generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea. 

Echipa noastra va vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari la toate tipurile de autovehicule si semiremorci.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

Verificarea ITP in cadrul statiei noastre din Dej este efectuata de ingineri bine instruiti si calificati la centrele autorizate RAR.

Documente necesare efectuarii ITP sunt:

  •      certificat de inmatriculare al autovehiculului - original;
  •      cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - securizata de R.A.R.
  •      R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto).

Actiuni intreprinse, rezultatul politicii de calitate, sunt:

  • Specializarea personalului tehnic.
  • Armonizarea si alinierea la legislatia Uniunii Europene.
  • Verificari metrologice in conformitate cu metodele de verificare specifice producatorului de tahografe.
  • Organizarea si dotarea corespunzatoare.
  • Delegarea autoritatii, fixarea responsabilitatilor pentru aplicarea sistemului calitatii.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

 

Galerie Foto Statie ITP Dej
    Nici o galerie disponibila.