Statie ITP Constanta - STATIE ITP CONSTANTA

Suntem o statie ITP ce ofera servicii in Constanta, atenti la satisfacerea nevoilor clientului, astfel clientii nostri existenti sunt multumiti intotdeauna de serviciile profesionale prestate de tinerii nostri profesionisti.

Echipa noastra formata din ingineri tineri profesionisti, raportul calitate - pret, sunt doar doua dintre motivele pentru care alegerea statiei ITP VERA ACTUAL, este una optima.

Ne situam in topul statiilor ITP din Constanta, datorita investitiilor facute de-a lungul timpului in dezvoltarea proprie a firmei, cat si a solutiilor viabile implementate pentru a indeplini cerintele clientilor si nu in ultimul rand pentru a ajuta afacerile acestora.

In cadrul statiei ITP din Constanta, efectuam inspectia tehnica periodica in conditii bune. 

Lucrarile de tip ITP sunt realizate de catre specialisti in domeniu, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman. 

In eventualitatea constatarii unor defectiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate in cadrul service-ului nostru auto, urmand ca dupa aceea sa se reinspecteze autovehiculul si sa se acorde ITP-ul , castigul clientului fiind economia de timp si garantia lucrarilor efectuate.

Inspectia Tehnica Periodica se poate realiza in urma unei programari care se poate face telefonic la numarul de telefon afisat in stanga paginii.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Daca va expira ITP-ul curand si cautati o oferta satisfacatoare, rapiditate, punctualitate si profesionalism, este locul pe care il cautati! V-am pregatit oferte de nerefuzat! 

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare. Astfel, noi efectuam inspectia tehnica periodica in timp util, suntem punctuali si stim cat de important este timpul dumneavoastra.

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) - este o procedura de verificare a starii tehnice a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a circula in conditii de siguranta pe drumurile publice.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

verificare itp, statie itp, inspectie tehnica periodica constanta

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti statia noastra VERA ACTUAL din Constanta:

 • Punem pret pe timpul dvs., asadar am stabilit un program flexibil;
 • Raport corect calitate - pret;
 • Profesionalism si servicii de inalta calitate;
 • Rapiditate de efectuare a serviciilor de inspectie tehnica periodica;
 • Depunem tot efortul ca timpul de asteptare sa fie unul scurt;

 

Societatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru autoturisme si autoutilitare mai mici sau egal cu 3,5 tone.

 

In vederea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice sunt necesare urmatoarele acte:

 • cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie dupa cartea de identitate a autovehiculului stampilata de proprietar cu mentiunea " conform cu originalul " pentru autovehiculele achizitionate in leasing;
 • certificatul de inmatriculare (TALON)
 • asigurarea obligatorie (RCA)
 • certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
 • cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP
Galerie Foto Statie ITP Constanta
  Nici o galerie disponibila.