Statie ITP Codlea - ITP LA GTC

itp codleaLinia ITP detinuta de ITP LA GTC Codlea este acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra. 

Lucrarile de tip ITP in Codlea sunt realizate de catre specialisti in domeniu, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman. Efectuam ITP in Codlea pentru: Autoturisme, Autoturisme 4x4, Autoutilitare, GPL.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic. Inspectia tehnica este obligatorie anual la masinile mai vechi de 12 ani.

Statia noastra efectueaza ITP pentru masinile din categoria Taxi, Uber, Bolt, adica evaluarea se face la 6 luni. Inspectia tehnica se realizeaza daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

Am reusit intotdeauna sa avem o relatie profesionala buna cu persoanele care apeleaza la noi, de aceea facem tot posibilul sa ne ridicam la nivelul asteptarilor. Cu o traditie vasta in domeniul auto ne-am extins si imbunatatit in permanenta activitatea pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri prin oferirea de servicii specializate, de calitate.

Dispunem de platforma auto pentru masinile cu ITP-ul expirat. Daca aveti nevoie de platforma noastra nu ezitati sa ne contactati Noi va ajutam si cu transport si cu ITP!

Credem ca lucrurile puse la punct si in conformitate cu legislatiile in vigoare duc spre o mai mare siguranta pe sosele. De aceea ne orientam in permanenta serviciile principale si conexe spre acest obiectiv.

Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele: 09:00 - 18:30 si Sambata doar cu programare pentru efectuare ITP in Codlea.

Operatii ITP efectuate la ITP LA GTC Codlea:

  • identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor);
  • verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc);
  • verificare frane;
  • noxe;
  • faruri+instalatie electrica;
  • verificare jocuri;

itp codlea

Acte necesare pentru efectuarea ITP Codlea:

  • Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau după caz, autorizaţia provizorie de circulaţie
  • Buletinul de identitate al conducatorului auto - original
  • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - securizata de R.A.R

Daca proprietarul este o societate de leasing se accepta copie dupa cartea de identitate a autovehiculului stampilata de proprietar cu mentiunea " conform cu originalul ". 

Localizare ITP LA GTC
Galerie Foto Statie ITP Codlea