Statie ITP Caracal - Statie ITP Caracal - Verficare ITP Caracal - Teotest Auto

Statie ITP Caracal - Verficare ITP Caracal - Teotest Auto  ITP Caracal - va oferim servicii prompte, executate cu profesionalism in domeniul inspectiei tehnice periodice.

Ne puteti gasi la urmatoarele puncte de lucru:

 • 1. Str. Iancu Jianu, Nr. 3A
 • 2. Str. Carpati, Nr. 114A.

La statia ITP Teotest Auto din Caracal, timpul tau conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu promptitudine si profesionalism.

Inspectia tehnica periodica (ITP) este o operatiune obligatorie pentru aprecierea, fara demontare autovehicului, a starii tehnice precum si a existentei dotarilor obligatorii, din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere si protectiei mediului, iar noi o realizam ieftin si rapid in cadrul unitatii noastre ITP din Caracal, judetul Olt.

Realizam ITP pentru toate tipurile de vehicule,avand in spate o echipa de profesionisti. Suntem intotdeauna prompti, punand clientul intotdeauna pe primul loc.

Statia noastra de inspectie tehnica periodica dispune de un modern stand de franare iar lucrarile ITP se executa sub licenta R.A.R.

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea. 

statie ITP Caracal

Pentru operatiunea de inspectie tehnica periodica, sunt necesare urmatoarele acte:

 • Cartea de identitate a autovehiculului (la autovehiculele in leasing sau inregistrate pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu stampila in original)
 • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului
 • Buletin sau CI utilizator
 • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei

ITP Caracal

Inspectia tehnica periodica (ITP) este o operatiune obligatorie pentru aprecierea, fara demontare autovehicului, a starii tehnice precum si a existentei dotarilor obligatorii, din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere si protectiei mediului, iar noi o realizam ieftin si rapid in cadrul unitatii noastre ITP din Caracal. 

inspectie tehnica periodica Caracal

Efectuam ITP pentru:

 • Mopede si motociclete 
 • Autoturisme (benzina,motorina)
 • Autoturisme GPL 
 • Microbuze, autoturisme tractiune integrala
 • Autoutilitare peste 3 tone jumatate, camioane, tractoare, remorci si semiremorci

Teotest Auto Total ofera inspectia tehnica periodica profesionala, fiind situata intr-o zona foarte accesibila, avand un program flexibil in concordanta cu nevoile clientului.

itp auto Caracal

Localizare Statie ITP Caracal - Verficare ITP Caracal - Teotest Auto
Galerie Foto Statie ITP Caracal