Statie ITP Bucuresti Sector 6 - AAA AUTO SERVICE

La statie ITP AAA AUTO SERVICE Sector 6, Bucuresti poti face inspectia tehnica periodica pentru autovehicule, motociclete si autoutilitare care au masa totala de pana in 3.5t. Statia este dotata cu supraveghere video ( conform normelor RAR). In cazul in care nu doresti sa astepti in spatiu supravegheat, am pregatit pentru tine un spatiu privat de asteptare.

Verificarea ITP reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand detii un autovehicul sau o autoutilitara si doresti ca acesta sa-ti ofere siguranta deplina in circulatia pe drumurile publice.Din acest motiv, in cazul in care expira poti efectua o programare ITP Sector 6, Bucuresti folosind datele de contact din pagina noastra.

Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa si riguroasa. Aceasta presupune multiple activitati, incepand de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, lumini si anvelope.
In cazul in care automobilul este respins la verificarea tehnica, ai dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare sa va efectuezi o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi unitate ITP fara programare.

De ce sa alegi statia ITP AAA AUTO SERVICE?

In primul rand, pentru ca noi garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea inspectiei tehnice. In acelasi timp, suntem prompti si ne pasa de timpul tau, efectuand intotdeauna lucrarile la termen. Grija fata de clienti ne diferentiaza de alte statii ITP din Sector 6, Bucuresti.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 14:00

Duminica: Inchis

Servicii ITP AAA AUTO SERVICE Sector 6 

Acte Necesare:
  • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original
  • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original - sau copie cu stampila conform cu originalul din partea societatii de leasing sau banca
  • Cartea de identitate a persoanei ce prezinta masina la inspectie - original
Localizare AAA AUTO SERVICE
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 6