Statie ITP Bucuresti Sector 5 - CAR CLINIC SERVICE

In cadrul statiei noastre ITP din Bucuresti, sectorul 5 - CAR CLINIC SERVICE, inspectia tehnica periodica este efectuata de specialisti, ingineri bine instruiti si calificati la centrele autorizate RAR. Clientii nostrii beneficiaza de servicii ITP rapide, la bune preturi, de calitate ireprosabila.

Fiecare dintre noi trebuie sa stie autovehiculul sa trebuie pastrat in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege. Pentru acest lucru, trebuie  efectuat ITP -ul, o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la traficul rutier. 

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 

Sambata: 08:00 - 14:00

Tinta noastra nu este focalizata doar pe un volum cat mai mare al vanzarilor, ci si pe satisfactia clientilor nostri, pe colaborari de lunga durata, punandu-ne intotdeauna clientii in prim plan.

Pentru ca masina dvs. sa fie acceptata de unitatea unde se doreste efectuarea ITP-ului, este obligatoriu ca persoana ce se prezinta cu autovehiculul la itp sa aiba asupra sa urmatoarele documente:

 1. Certificatul de inmatriculare al autovehiculului in original 
 2. Buletinul de identitate al persoanei care se prezinta cu autovehiculul 
 3. Cartea de identitate a autovehiculului in original 
 4. Asigurarea de raspundere civila a autovehiculului in cauza, in termenul de valabilitate ala acesteia. ( RCA )
 5. Buletinul de verificare a tahografului, in cazul in care masina dispune de un asemenea dispozitiv

G & G Auto Service Total efectueaza ITP pentru:

 • Autovehicule motor benzina;
 • Autovehicule motor diesel;
 • Autovehicule 4×4 benzina si diesel;
 • Autoutilitare cu motor benzina si diesel cu greutate maxima admisa pana la 3,5 tone cu echipamente de ultima generatie autorizate RAR.

Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:   

 • Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
 • Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
 • Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invatarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
 • Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani

De ce CAR CLINIC SERVICE - Itp Bucuresti Sector 5?

 • Avem preturi competitive in aceasta zona;
 • Efectuam inspectie pentru toate tipurile de autovehicule;
 • Personalul nostru are la baza cunostinte solide si profesionalism, iar timpul de asteptare este minim;

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei CAR CLINIC SERVICE Statie ITP din Sector 5 este realizata cu echipamente de ultima generatie.

Acest lucru, alaturi de un grad ridicat de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

Va asteptam la statia noastra ITP din sectorul 5 pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

Localizare CAR CLINIC SERVICE
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 5