Statie ITP Bucuresti Sector 4 - D & T EXPERT ITP S.R.L

In cadrul statiei noastre ITP D & T EXPERT din sector 4, Bucuresti,  ITP-ul este efectuat de specialisti tehnicieni si ingineri bine instruiti, certificati si autorizati de catre R.A.R.

Pentru a asigura o experienta pe masura asteptarilor clientilor nostri, atelierul nostru dispune de aparatura de calitate: statie ITP cu echipamente moderne.

Fiecare conducator de autovehicul este necesar sa stie ca acesta trebuie pastrat in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

Cu o experienta notabila si un personal profesionist executam servicii ITP pentru autovehicule pana in 3,5 tone, remorci.

Personalul nostru este pregatit pentru realizarea inspectiei tehnice periodice, pentru orice tip de autoturism, avand la dispozitie documentatie tehnica necesara. Cu o vasta experienta in acest domeniu si in consiliere tehnica, va oferim bune si utile sfaturi.

Garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea si rezultatul final al lucrarilor ITP urmarind in permanenta obtinerea unor mici costuri cu bune rezultate pentru fiecare proiect in parte.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Orice autoturism cu masa maxima de pana la 3,5 tone care are pana la maxim 8+1 locuri si care detine carte de identitate emisa de R.A.R. si este inscris in circulatie cu numere de Romania poate efectua I.T.P.-ul la statia noastra.

A avea verificare itp valabila, este unul dintre importante lucruri atunci cand detii un vehicul si vrei ca acesta sa-ti ofere siguranta deplina atunci cand circuli pe drumurile publice.

La inspectia tehnica periodica executam urmatoarele operatiuni:

 • identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor)
 • verificare aspect general (urme accident, echiparea conform cu CIV, etc)
 • verificare frane
 • analize noxe
 • faruri si instalatii electrice, sonore
 • verificare jocuri
 • fotografiere
 • introducere date in sistem
 • eliberarea documentelor autovehiculului

Cazurile in care inspectia tehnica periodica nu poate fi efectuata:

 1. Nu se prezinta Certificatul de Inmatriculare in original;
 2. Nu se prezinta Cartea de Identitate al Vehiculului(C.I.V.) in original(cu exceptia celor in leasing certificate conform cu originalul cu data actualizata sau al firmelor care au sediul in alta localitate si au punctul de lucru in localitatea unde isi face ITP-ul).
 3. Seria de identificare (si) sau de motor al vehiculului nu corespund cu cele trecute in C.I.V. De asemenea la probleme de identificare intra si un element de caroserie vopsit intr-o culoare, alta decat masina, sau autovehiculul are alta culoare decat cea trecuta in C.I.V.

Documente necesare efectuarii ITP :

 • Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul eliberata de leasing sau de banca in cazul persoanelor juridice
 • Certificat inmatriculare in original
 • Asigurare obligatorie (RCA) valabila
 • BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.

Va asteptam la statia de Inspectie Tehnica Periodica (ITP) cu punct de lucru pe Str. Ionescu Gheorghe, Nr 2 B, sector 4, Bucuresti.

Suntem aici pentru a va efectua inspectia tehnica la masina dumneavoastra!

Localizare D & T EXPERT ITP S.R.L
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 4