Statie ITP Bucuresti Sector 4 - ITP Sim Auto

In cadrul statiei noastre ITP Sim Auto din sector 4, Bucuresti,  ITP-ul este efectuat de specialisti tehnicieni si ingineri foarte bine instruiti, certificati si autorizati de catre R.A.R.

Pentru a asigura o experienta pe masura asteptarilor clientilor nostri, atelierul nostru dispune de aparatura de inalta calitate: 3 elevatoare si o rampa pentru orice tip de operatiune pentru autoturisme sau autoutilitare, statie ITP cu echipamente moderne, aparat de sudat cu argon, instalatie pentru inlocuirea freonului, stand pentru geometria computerizata a rotilor, instalatie pentru inlocuirea lichidului de franare si altele.

In plus, pentru a evita cozile si aglomeratia, am creat pentru dumneavoastra o aplicatie online de programari pentru ITP în 3 pasi simpli. Pentru restul serviciilor ne poti contacta telefonic sau prin e-mail.

Fiecare conducator de autovehicul este necesar sa stie ca  acesta trebuie pastrat in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

Cu o experienta notabila si un personal profesionist executam o gama diversificata de lucrari intretinere si oferim servicii complete pentru autoturisme straine si autohtone.

Personalul nostru este pregatit pentru realizarea lucrarilor de mecanica, pentru orice tip de autoturism, avand la dispozitie documentatie tehnica necesara, de la simple lucrari precum schimb ulei sau filtre, pana la remedieri autoturisme complete. Cu o vasta experienta in acest domeniu si in consiliere tehnica, va oferim bune si utile sfaturi.

Garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea si rezultatul final al lucrarilor urmarind in permanenta obtinerea celor mai mici costuri cu bune rezultate pentru fiecare proiect in parte.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Orice autoturism cu masa maxima de pana la 3,5 tone care are pana la maxim 8+1 locuri si care detine carte de identitate emisa de R.A.R. si este inscris in circulatie cu numere de Romania poate efectua I.T.P.-ul la statia noastra.

A avea verificare itp valabila, este unul dintre importante lucruri atunci cand detii un vehicul si vrei ca acesta sa-ti ofere siguranta deplina atunci cand circuli pe drumurile publice.

Program Sim Auto:

Luni  - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 08:00 - 14:00

 

Cazurile in care inspectia tehnica periodica nu poate fi efectuata:

  1. Nu se prezinta Certificatul de Inmatriculare in original;
  2. Nu se prezinta Cartea de Identitate al Vehiculului(C.I.V.) in original(cu exceptia celor in leasing certificate conform cu originalul cu data actualizata sau al firmelor care au sediul in alta localitate si au punctul de lucru in localitatea unde isi face ITP-ul).
  3. Seria de identificare (si) sau de motor al vehiculului nu corespund cu cele trecute in C.I.V. De asemenea la probleme de identificare intra si un element de caroserie vopsit intr-o culoare, alta decat masina, sau autovehiculul are alta culoare decat cea trecuta in C.I.V.

Documente necesare efectuarii ITP :

  • Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul eliberata de leasing sau de banca in cazul persoanelor juridice
  • Certificat inmatriculare in original
  • Asigurare obligatorie (RCA) valabila
  • BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.

Va asteptam la statia de Inspectie Tehnica Periodica (ITP)  cu punct de lucru pe Soseaua Oltenitei, Nr. 103 in sectorul 4.

Suntem aici pentru a va efectua inspectia tehnica la masina dumneavoastra!

Localizare ITP Sim Auto
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 4