Statie ITP Bucuresti Sector 3 - ITP Titan

STATIE ITP SECTOR 3, ITP TITAN, VERIFICARE AUTO SECTOR 3

Suntem o echipa dedicata de profesionisti in domeniul verificarilor tehnice periodice, gata sa va oferim servicii de calitate si sa va asiguram ca vehiculul dumneavoastra este in conformitate cu normele de siguranta rutiera. Efectuam ITP rapid in Bucuresti Sector 3!

La statia ITP din Bucuresti Sector 3, va garantam un proces rapid si eficient de verificare a autovehiculului dumneavoastra. Echipa noastra de inspectori autorizati va va intampina cu profesionalism si atentie la fiecare detaliu, asigurandu-se ca autoturismul dumneavoastra indeplineste toate cerintele tehnice si legale.

Indiferent daca aveti nevoie de ITP pentru autoturismul personal, vehicul utilitar sau taxi, suntem aici pentru a va oferi servicii de calitate si a va ajuta sa va mentineti vehiculul in stare optima de functionare.

Programarile pot fi efectuate in avans, pentru a va oferi flexibilitate si a evita asteptarile lungi. De asemenea, suntem deschisi si pentru verificari ITP fara programare, in functie de disponibilitatea noastra.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 12:00 - 19:00

Sambata: 09:30 - 13:00

In cadrul statiei ITP Bucuresti Sector 3, folosim echipamente si instrumente de ultima generatie, garantand astfel rezultate precise si corecte. Respectam standardele de calitate si siguranta, asigurandu-ne ca autoturismul dumneavoastra este verificat in mod complet si obiectiv.

Dupa finalizarea verificarii ITP, veti primi un raport detaliat care va indica orice defectiuni sau probleme tehnice identificate, oferindu-va astfel o imagine clara asupra starii autovehiculului dumneavoastra. In cazul in care se constata defectiuni, va vom oferi sfaturi si solutii pentru remedierea acestora.

Echipa noastra de specialisti sta la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde intrebarilor si preocuparilor legate de verificarea tehnica periodica a autovehiculului dumneavoastra.

Va asteptam cu drag la Statia ITP Titan din Bucuresti, Sectorul 3, pentru a va oferi servicii de calitate si a va ajuta sa va mentineti autoturismul in siguranta pe drumurile noastre.

Itp auto bucuresti sector 3

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

  • CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
  • Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei.

Tarife ITP Titan:

  • Autoturisme in regim TAXI si transport alternativ - 80 lei;
  • Autoturisme cu tractiune 4X4 si autoturisme cu capacitatea ≥ 2500cm3 - 120 lei;
  • Autoturisme echipate cu motor MAS (Benzina) - 100 lei;
  • Autoturisme echipate cu motor MAC (Motorina/DIESEL) si autoturisme cu GPL - 110 lei;
Localizare ITP Titan
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 3