Statie ITP Bucuresti Sector 1 - TOP INVEST

Top Invest reprezinta un service auto autorizat RAR din Bucuresti, Sector 1, specializat sa efectueze lucrari complexe care cuprind tot ce inseamna evacuare la un vehicul cu motor: galeria de evacuare, saxofonul, catalizatorul sau filtrul de particule, racordul flexibil, pentru orice diametru sau lungime, tobele de esapament, mijloc sau finala, tevi de legatura, garnituri de etansare sau tampoane cauciuc.

Top Invest a incercat si a reusit sa ofere servicii de calitate clientilor sai din Bucuresti, acest lucru datorandu-se in mare masura profesionalismului angajatilor cat si dotarilor tehnice de ultima generatie.

Statie ITP, performanta in Bucuresti, geometrie roti, directie, platforme fata spate pe rulmenti, statie de incarcare freon, vechime pe sisteme de esapament, importatori, autorizati de R.A.R. in clasa I, din 1994.

Datorita personalului nostru specializat si cu experienta in domeniu, operatiunile de efectuare a ITP-ului sunt realizate in scurt timp si la un nivel de calitate considerabil, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Societatea noastra va ofera numeroase servicii, printre care si cele de inspectie tehnica periodica. Top Invest va pune la dispozitie servicii ITP prin standurile noastre specializate si autorizate de Registrul Auto Roman pentru toate tipurile de autovehicule. 

Inspectia Tehnica Periodica se poate reliza in urma unei programari care se poate realiza direct la unitatea noastra ITP, telefonic sau prin e-mail.

Program ITP Bucuresti Sector 1

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Sambata: 08:00 - 13:00 

Este important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

Documente necesare:

  • Cartea de identitate a autovehiculului. (In cazul in care autovehiculul este in LEASING sau inreg. pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu STAMPILA IN ORIGINAL.)
  • Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
  • Act de identitate al persoanei care prezinta autovehicolul.

Servicii complete Top Invest:

  • Mecanica auto;
  • Geometrie roti;
  • Intretinerea sistemului de directie;
  • ITP;
  • lucrari complexe care cuprind tot ce inseamna evacuare la un vehicul cu motor.

Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa a autovehiculului, care dureza aproximativ 30 de minute in cadrul statiei noastre ITP din Bucuresti, sectorul 1, la preturi accesibile.

Localizare TOP INVEST
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 1