Statie ITP Bucuresti Sector 1 - M&L Service

statie ITP Bucuresti Sector 1ITP CHITILA, STATIE ITP PAJURA, DAMAROAIA, BUCURESTII NOI.

ITP pentru turisme cu sarcina maxim autorizata de 3500kg, maxim 2 metri inaltime si 5.20 metri lungime. GPL, Benzina, Diesel, autovehicule 4x4, pedometre pentru turisme fara servo-frana.

Inspectia tehnica periodica este obligatorie la autovehicule din 2 in 2 ani. La autoutilitare este obligatorie odata pe an.

M&L Service Auto Impex SRL. reprezinta un service auto autorizat RAR din zona Chitila, Bucuresti, situat pe Soseaua Chitilei 158C, specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

M&L Service Auto Impex SRL a incercat si a reusit sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai din zona Chitila cat si din Bucuresti, acest lucru datorandu-se in mare masura profesionalismului angajatilor cat si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, aparate de masura si control, testere auto, aparat pentru reglaj directie, aparat de incarcare a instalatiei de aer conditionat, stand pentru verificarea sistemului de franare.

Datorita personalului nostru specializat si cu experienta in domeniu, operatiunile de reparatie si intretinere ale autoturismelor sunt realizate in un scurt timp si la un inalt nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Societatea noastra va ofera numeroase servicii, printre care si cele de inspectie tehnica periodica. M&L Service va pune la dispozitie servicii ITP prin standurile noastre specializate si autorizate de Registrul Auto Roman pentru toate tipurile autovehicule. 

Inspecţia Tehnică Periodică se poate reliza în urma unei programări care se poate realiza direct la unitatea noastra ITP, telefonic sau prin e-mail.
 
De asemenea, efectuam:
  • VERIFICARE SI INTRETINERE SISTEM AER CONDITIONAT AUTO 
  • INCARCARE SISTEM AER CONDITIONAT CU FREON
 
itp auto Bucuresti Sector 1

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - lipsa lui se sanctioneaza cu retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea autovehiculului in vederea redobandirii acestuia efectuandu-se numai la R.A.R, puncte penalizare, puncte amenda si in unele cazuri chiar cu retinerea placutelor de inmatriculare.

inspectie tehnica periodica

Documente necesare:

  • 1. Cartea de identitate a autovehiculului. (In cazul in care autovehiculul este in LEASING sau inreg. pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu STAMPILA IN ORIGINAL.)
  • 2. Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
  • 3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.
  • 4. Act de identitate al persoanei care prezinta autovehicolul.

statie ITP M&L Service

Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa a autovehiculului, care dureza aproximativ 30 de minute in cadrul statiei noastre ITP din Bucuresti, sectorul 4, la bune preturi.

Localizare M&L Service
Galerie Foto Statie ITP Bucuresti Sector 1