Statie ITP Bolintin Deal - S.C. VALGOLD S.R.L.

ITPS.C. VALGOLD S.R.L  prezinta oferte avantajoase pentru toti posesorii de autovehicule , atat din punct de vedere al tarifelor practicate , al promptitudinii si profesionalismului personalului angajat cat si a calitatii serviciilor pe care vi le punem la dispozitie. Timpul dumneavoastra conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu seriozitate, punand clientii pe primul loc.

Promptitudinea si profesionalismul reprezinta devizele noastre. S.C. VALGOLD S.R.L. ofera servicii auto complete, la inalte standarde.

S.C. VALGOLD S.R.L. vine in intampinarea clientilor cu o statie moderna de efectuare a verificarilor ITP, care sa ateste capacitatea autovehiculului de a participa in conditii de siguranta la trafic. 

O data la 2 ani masinile care circula pe drumurile din Romania si sunt inmatriculate aici sunt obligate sa treaca de verificarea tehnica, ITP. Iata mai jos care sunt pasii de urmat atunci cand trebuie sa mergi cu masina la inspectia tehnica periodica.

Si ca sa fiti pe deplin multumit, la noi va puteti aduce autoturismul pentru Inspectia Tehnica Periodica. Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrulS.C. VALGOLD S.R.L. este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatori in bune conditii, cu buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0722.322.672 - Dragne Valentin

0727.774.613 - Dragne Mihai

0767.354.507 - Dragne Cosmin

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti S.C. VALGOLD S.R.L.:

  • rapiditate in executia serviciilor
  • bune preturi din oras
  • gama de produse si servicii variata 
  • profesionalism, servicii de calitate, consultanta specializata.

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia. 

statie ITP

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

  • CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
  • Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei.

Vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

inspectie tehnica periodica

Localizare S.C. VALGOLD S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Bolintin Deal