Statie ITP Berca - S.C. Prompt Test Valrom S.R.L.

Fa o vizita la S.C. Prompt Test Valrom S.R.L. si beneficiezi de bun pret din judetul Buzau si prompte servicii. La statia noastra ITP, punem intotdeauna clientii pe primul loc.

Efectuam ITP-ul si pentru taxi, la doar 65 de lei, un mic pret din tara.

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei noastre din Buzau este realizata cu echipamente de ultima generatie. Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate. Promptitudinea, profesionalismul si preturile mici sunt caracteristicile noastre.

Societatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru toate tipurile de autovehicule.

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: 08:00 - 14:00

Contact: 0755.750.778 - Codrut 

0735.998.424 - Alex

Administrator: 0762.347.475 - Vali Tatulescu

Actele necesare pentru a realiza o inspectie tehnica sunt urmatoarele:

1. Certificat de inmatriculare al autovehiculului

2. Cartea de identitate a autovehiculului in original

3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului 

4. Actul de identitate a persoanei care se prezinta cu autoturismul la inspectia ITP

inspectie tehnica periodica

Efectuam ITP pentru:

  • Autoturisme (non-euro)
  • Autoturisme (benzina,motorina)
  • Autoturisme GPL 
  • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, autoutilitare
  • Efectuam ITP-ul si pentru taxi, la doar 65 de lei, un mic pret din tara.

Toata lumea trebuie sa stie ca posesorul oricarui autovehicul trebuie sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic, fiind obligat prin lege.

ITP -ul reprezinta o verificare prin intermediul caruia se atesta capacitatea vehiculului dumneavoastra de a participa in conditii de siguranta la trafic rutier.

Va asteptam la statia noastra ITP din Buzau pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in acest domeniu major pentru noi toti privind protectia mediului inconjurator si a sigurantei, tuturor celor ce circulam pe drumurile publice.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

Statie ITP S.C. Prompt Test Valrom S.R.L.

Localizare S.C. Prompt Test Valrom S.R.L.
Galerie Foto Statie ITP Berca