Statie ITP Agigea - S.C. ATD SMART SERV S.R.L

statie ITP AgigeaSocietatea noastra este autorizata de catre Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru toate tipurile de autovehicule.

S.C. ATD SMART SERV S.R.L din Agigea sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inspectie tehnica periodica, caracterizate profesionalism si rapiditate. Punem intotdeauna clientii pe primul loc, realizand ITP-ul prompt si ieftin.

Vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

S.C. ATD SMART SERV S.R.L are in dotare cu noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile efectuate aici sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.

In vederea efectuarii Inspectiei Tehnice Periodice sunt neceare urmatoarele acte:

  • cartea de Identitate a vehiculului (CIV) sau copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in leasing;
  • certificatul de inmatriculare (TALON)
  • asigurarea obligatorie (RCA)
  • certificatul de agreere, numai in cazul autoturismelor TAXI si/sau SCOALA
  • cartea de identitate sau buletinul persoanei care prezinta un vehicul la ITP 

ITP  Agigea

Va oferim cateva motive pentru care sa alegeti S.C. ATD SMART SERV S.R.L:

  • rapiditate in executia serviciilor
  • bune preturi din oras
  • gama de produse si servicii variata 
  • profesionalism, servicii de calitate, consultanta specializata.

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia. 

Efectuarea inspectiei tehnice periodice precum si a operatiunilor diverse de diagnosticare sau verificare in cadrul statiei noastre din Agigea este realizata cu echipamente de ultima generatie. Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate. Promptitudinea, profesionalismul si preturile mici sunt caracteristicile noastre.

 

Localizare S.C. ATD SMART SERV S.R.L
Galerie Foto Statie ITP Agigea